Zoek

Spaar mee bij de Lekkerbek

    

Klik hier om voor te registreren, uw klantenkaartnummer in te zien of klantenkaartsaldo te checken.

.

U kunt bij de Lekkerbek punten sparen voor GRATIS producten. U ontvangt bij elke besteding van 1 euro een spaarpunt. U kunt sparen via een app op uw telefoon of een pasje.

Heeft u voldoende punten gespaard? Wissel deze dan in voor de volgende beloningen:

  • 100 punten ontvangt u 10 zachte broodjes GRATIS
  • 250 punten ontvangt u een grote standaard vlaai naar keuze GRATIS
  • 500 punten ontvangt u een cadeaubon ter waarde van € 25,-.

Handig om te weten:
* sparen via de app is gratis. Spaart u liever met een pasje, dat kan. Wij vragen een borg van € 2,00 en zetten dan direct 50 punten op uw pasje.

* vult u het inschrijfformulier in, dan kunnen wij bij verlies of diefstal van uw pasje deze voor u blokkeren en uw tegoed overzetten op een nieuwe kaart. Hiervoor rekenen wij opnieuw € 2,00 borg. 

* uw gegevens worden alleen gebruikt door Bakkerij de Lekkerbek met als enig doel u te informeren over aanbiedingen voor klantenkaarthouders en nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf. U kunt zich hiervoor altijd afmelden via de link in het mailbericht. 

* gespaarde punten zijn niet inwisselbaar voor contanten.

Sparen via de app

U kunt op dit moment sparen via een app. Als u hier gebruikt van maakt, raden wij u aan over te stappen op StoCard, omdat de huidige app op termijn komt te vervallen. Met deze gratis StoCard app kunt u naast onze spaarkaart ook andere klantenkaarten beheren.

Download uw StoCard app via de link naar uw store hieronder.

   

Klik hier voor een stap-voor-stap handleiding om uw klantenkaart te koppelen op uw telefoon of om een nieuw klantenkaartnummer aan te vragen.

Veel spaarplezier!